express your business

Transport is voor uw bedrijf méér dan waarschijnlijk een dure aangelegenheid. We zijn er dan ook van overtuigd dat u er steeds naar streeft de meest voordelige oplossing te kiezen, zonder daarom aan kwaliteit te moeten inleveren. Xwift specialiseert zich in sneltransport binnen de Europese Unie, en dit in alle maten en gewichten.
Waarschijnlijk werkt u reeds samen met een firma die uw transporten verzorgt.

Waarom dan nog kiezen voor een alternatieve transportfirma ?

U kampt in uw firma geregeld met een tekort aan vervoer, een drukke periode, die uw eigen transport(eur) niet kan oplossen ? U heeft een onverwachte zending die niet binnen het schema van uw gebruikelijke transportfirma past ? En wellicht heeft u van tijd tot tijd te maken met goederen die een ander gewicht of afmeting hebben dan gebruikelijk.
Of moet het gewoon snel gaan ?

Zoals u merkt, bieden wij onze diensten aan voor onverwachte transportproblemen, maar ook voor uw reguliere transportbehoeften bieden wij een voordelige én verzorgde service.

Wist u bijvoorbeeld dat u voor grotere volumes op korte afstand met sneltransport vaak voordeliger uitkomt ?

We komen graag bij u langs om onze mogelijkheden en werkwijze verder toe te lichten.

Contacteer ons

Of bereik ons telefonisch

+32 9 328 60 64

Steenweg Deinze 148, 9810 Nazareth, België

+32 (0)9 328 60 64

+32 (0)9 328 72 63

In kader van Klokkenluiderswetgeving, wil Xwift externen de mogelijkheid bieden melding te maken van inbreuken waarvan zij kennisnemen binnen een werkgerelateerde context die rechtstreeks verband houden met de activiteiten van onze onderneming.
Dit kan via melding@xwift.be.    Klik hier voor meer info.

Door verder te surfen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.